Wat begint als een goed idee in het hoofd van onze designer is geïnspireerd op jouw wensen en behoeften.

Wat niet goed voelt verkopen wij niet

Wie zijn wij

FEEL furniture is ontstaan uit samengevoegde krachten, talenten, ambities en passie van jonge ondernemers. Met het talent om prachtige, functionele meubels te ontwerpen passend in de moderne tijd, uit liefde voor het toepassen van verschillende materialen, vanuit een kleurrijk creatief talent en met het ondernemerschap in de genen begonnen wij het avontuur om jou de mooiste, beste en meest praktische meubels aan te kunnen bieden voor een mooie prijs.

En dat is ons gelukt! Daar voelen wij ons goed bij…en daarom FEEL furniture.

collaborate
ons-concept

Ons concept

Voor de ontwikkeling en productie van jouw FEEL furniture hebben wij een eigen keten opgezet. Een keten samengesteld op basis van vakmanschap, passie en ambitie. Dat zijn de pijlers waarop wij onze ketenpartners selecteren om samen tot het allerbeste resultaat te komen. Tenslotte, aan het eind van onze keten staat de belangrijkste persoon. Jij, de klant. Daarvoor is alleen het allerbeste goed genoeg.

Geschiedenis

Jarenlang vakmanschap, de laatste vakkennis, jonge veelbelovende talenten en ervaren ondernemers zijn de hoofdingrediënten voor FEEL. Ontstaan uit de overtuiging dat dat er ruimte is voor verbetering in de traditionele meubelmarkt. De talenten achter FEEL hebben samen de overtuiging dat het kan en de ambitie uitgesproken om mooie trendy kwaliteitsmeubels te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. En we maken het waar! Hoe? Dat doen we door slim te ondernemen en te zorgen dat iedere schakel in de keten van ons persoonlijk de waardering krijgt die hij of zij verdient. Met oog voor talent, inzet passie en waardering zorgen we dat van, ontwerp tot productie, iedereen telt en jij als tevreden klant lang plezier hebt van onze producten. We houden alles in eigen beheer en zo realiseren wij een hogere kwaliteit voor een lagere prijs.

Zo maken wij een verschil en dat geeft ons een goed gevoel, we FEEL!

adobestock_22114611_preview
team

Team

Wij, het team van FEEL furniture, een stel ambitieuze energieke ondernemers hebben elkaar gevonden in de passie en de wens om trendy en kwalitatief hoogwaardige meubels te ontwerpen, te produceren en aan de klant te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

De uiteenlopende kwaliteiten en professionele inzichten binnen ons team houden het in balans en scherp. Wij zijn altijd in beweging, werken aan nieuwe ontwerpen, zijn op zoek naar nieuwe ketenpartners en verrassende materialen om FEEL producten mee te creëren….voor jou!

We FEEL!

Ons assortiment

Met ons brede assortiment kwaliteitsproducten willen we verrassen en blijven verrassen. We zijn altijd op zoek naar dat nieuwe product of ontwerp dat onze collectie verrijkt en jou verrast.

Zitten wij te slapen en zien wij iets over het hoofd? Schudt ons dan vooral wakker en stuur ons een berichtje. Is het echt zo’n goed idee? Wie weet nemen wij het op in onze collectie en is het eerste exemplaar dan wel voor jou!

Materiaal & onderhoud

Met vakkennis en de grootste zorg kiezen wij de materialen voor onze ontwerpen. Hiermee houden we rekening met jouw wensen en gemak. Het moet niet alleen mooi zijn en passen bij het ontwerp, maar ook sterk en praktisch. Makkelijk te reinigen dus bijvoorbeeld. Daar testen we ze ook op!

Alleen de beste materialen vind je terug op onze meubels, dat beloven we!

0
De waardering van www.feelfurniture.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.9/10 gebaseerd op 104 reviews.