Wat begint als een goed idee in het hoofd van onze designer is geïnspireerd op jouw wensen en behoeften.

Geproduceerd door de handen van onze meubelmakers ontstaat jouw plezier en gebruiksgemak. En dat is onze trots, daar voelen wij ons goed bij!

Productie…wij zitter er bovenop

Echt, geloof ons maar. Tijdens het ontwerp van een nieuw Feel furniture product, de selectie van de materialen en de productie ervan zitten wij er (soms letterlijk) bovenop.

We bemoeien ons echt overal mee, en…dat komt de liefde en aandacht die in jouw meubelstuk gestoken wordt ten goede. Het wordt er dus beter van…Waarom? Omdat wij geen genoegen nemen met ‘goed genoeg’. Het moet voldoen aan onze, maar zeker ook aan jullie wensen en strenge kwaliteitseisen. Doet het dat niet? Dan willen wij het jou niet verkopen.

Je mag er dus op vertrouwen dat wij onze passie voor mooie en kwalitatief goede meubels inzetten om FEEL producten van ontwerp tot productie en levering de aandacht te geven die nodig is om jou blij te maken. En niet zomaar blij…heel erg blij en voor heeeeel lang!

  • Productontwikkeling

  • Zorgvuldig productie

  • Kwaliteitscontrole productie & producten

  • Logistiek

  • Aflevering met 100% klanttevredenheid

Productontwikkeling

Onze designers hebben oog voor schoonheid en detail. Het zijn professionals met talent, passie voor hun vak en kennis van de laatste trends…..maar het zijn natuurlijk niet perse de consumenten die onze producten dag in dag uit gaan gebruiken en ze ervaren zoals jij dat doet. Daarom vragen we al vroeg in de ontwerpfase de mening van ons klantenpanel. Wij hebben een gezamenlijk doel, jou blijven verrassen met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook onze designers staan daar iedere ochtend met plezier voor op.

Zorgvuldige productie

Is de ontwerpfase afgerond, de materialen geselecteerd en het productieproces opgezet? Dan gaan we aan de slag. En nu moet je niet denken dat we het dan enkel  overlaten aan de vakmannen die de meubels produceren. Nee, we houden zelf ook een vinger aan de pols en voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat het nieuwe product precies wordt wat wij in gedachten hadden toen het op de ontwerptafel lag. Gelukt? Dan zorgen we samen met onze vakmensen dat de kwaliteit en duurzaamheid gedurende het gehele productieproces, zolang dit artikel geproduceerd wordt, gegarandeerd blijft. Beloofd!

Kwaliteitscontrole productie & producten

Komt jouw nieuwe FEEL furniture product uit de fabriek? Ondanks de vele controles uitgevoerd door de vakmensen tijdens het productieproces blijven we het product controleren tot het bij jou op kantoor of in de woonkamer staat.  Dat betekent dat wij nog een kwaliteitscontrole uitvoeren voor het product vanuit de fabriek naar de opslag gaat. Maar dat is nog niet alles, heb jij jouw product besteld dan volgt er opnieuw een kwaliteitscontrole voordat het verpakt wordt en met de koerier jouw kant op komt. Ook wij zijn maar mensen, we doen er alles aan om te zorgen dat jouw bestelling je niet teleur kan stellen. Bij wijze van spreken komen we jouw bestelling het liefst persoonlijk bij je brengen en pakken hem samen met je uit.

Is het toch niet helemaal zoals we beloofd hebben? Twijfel dan geen moment maar geef ons een berichtje en we lossen het op.

Logistiek

Onze transporteurs kiezen we, net als alle andere ketenpartners, heel zorgvuldig. Ze gaan tenslotte eerst met onze producten richting het magazijn om daarna met jouw bestelling op naar je toe te komen.

Wij eisen transparantie over waar jouw bestelling zich bevindt en een garantie over de zorg ervoor. Je krijgt van ons een code om jouw pakket te volgen zodat je ook precies weet wanneer de bezorger voor de deur staat met jouw nieuwe FEEL furniture artikel.

Liever helemaal geen omkijken naar de levering? Als jij het prettig vindt bezorgen twee van onze collega’s jouw aankoop precies wanneer en waar jij deze wilt hebben. Ze pakken jouw bestelling voor je uit, daar waar jij hem hebben wilt. Na een laatste kwaliteitscontrole en jouw goedkeuring nemen zij het verpakkingsmateriaal eventueel jouw oude meubel voor je mee. Zo, dat is prettig geregeld!

Aflevering met 100% klanttevredenheid

Alleen, maar dan ook echt uitsluitend en alleen als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Met alle zorg en aandacht waarmee wij jouw producten van ontwerp tot verzending behandelen kunnen we ons bijna niet voorstellen dat je niet tevreden bent.

Maar…is er onverwacht toch iets niet helemaal in orde. Je hoeft het ons maar te laten weten en wij zetten alles op alles om je alsnog meer dan tevreden te stellen.

Complimenten nemen we graag in ontvangst, maar jouw klacht krijgt zeker onze onverdeelde aandacht.

0
De waardering van www.feelfurniture.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.9/10 gebaseerd op 104 reviews.